Shoppingtur

Hej på er 🙂

Vi hann bara lägga oss igår kväll så vaknade Viggo, han ville sova i våran säng. Vid 2-tiden (tror jag) vaknade han och då skulle han absolut tillbaka till sin säng. När det är mitt i natten vill vi bara få somna om så fort som möjligt så jag följde med honom till sin säng, jag sov inget vidare resten av natten men han var nöjd 😉

Vi hade planer på att åka till en grannstad och shoppa idag. Velade ett tag med tanke på hur trötta vi var och för att vi börjar jobba imorgon, men vi kom iväg. Känner mig nöjd med dagen och inköpen 🙂 Det blev ett par nya stövletter, lite kläder, kläder till Viggo, en ny stol till Viggo, blommor och annat smått och gått från Ikea.

Viggo sov i bilen dit, blev en kortare tupplur. Han somnade i bilen hem med. Pappa ligger uppe och nattar honom nu. Tror rutinerna styrs upp när vardagen kört igång.

Gårdagen bjöd på målning av Viggos sängram för min del och bullbak för min makes. Tur han fryste in bullarna, jag hann smaka en 🙂 Bra att ha i frysen vid besök.

Önskar oss en natt med bra sömn och inga störningsmoment. Imorgon ringer klockan.

 

Ungefär så här blir sängramen, på bilden fattas det två spjälor. Jag har målat ramen två gånger men inte spjälorna. Är en del pyssel kvar innan den är klar 🙂

Hoppas ni har haft en skön söndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *