Välkommen augusti

Hej på er 🙂

Nu tror jag att jag har koll på dom senaste två nätterna 😉

Viggo har sovit utan att vakna, däremot har han gjort tidig morgon. Idag vaknade han 5,15. Jag har drömt äckliga drömmar som inkluderade sjukhus, människor som kräktes och golv täckta av spyor. Behöver jag tillägga att jag mått illa i natt och fortfarande gör det, hoppas det går över fort. Zim har stökat igen och jag har hostat = hackig sömn.

Ja men det var väl en trevlig inledning första dagen i augusti…

Som för övrigt är våran månad, bästa augusti. Hjälp jag blir nervös bara jag skriver det. Inte så långt kvar till våran stora dag, hoppas dagarna inte går alltför fort 😉 Jag önskar innerligt att allt blir så fint och ”perfekt” som vi vill ha det. Att vi är pigga, glada, lyckliga, vackra, stiliga, bekväma, nöjda, omgivna av nära och kära och soligt fint väder.

Det var lite av önskemålen, bra flyt behövs verkligen den dagen. Ska bli spännande med fotograferingen också som vi ska göra före kyrkan 🙂

Med tanke på hur jag mår så gick grabbarna på promenad utan mig. Jag hoppas min mage känns bättre så jag kan följa med ut och gå senare. Annars har vi inte stora planer för dagen, eventuellt att sambon ska fixa lite med Viggos sängram.

Tog in en pelargon från altanen, blev en fin färgklick på matsalsbordet ♥

Fin dag till er.

2 svar på ”Välkommen augusti

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *