Shoppingtur

Hej på er 🙂

Eftermiddagen igår blev bra, vi var ute på altanen och myste ♥

Det verkar som att vilostunden gjorde mig gott, efter en kopp kaffe kände jag mig bättre. Vi åt middag tillsammans ute och lekte. Det är så skönt att sitta på altanen och bara njuta. Jag hostar till och från, mest nattetid, det är som att det aldrig ger sig.

Idag kom vi iväg på en shoppingtur 🙂 Jag hittade inga skor, men sambon har köpt kostym till vårat bröllop och skor. Det känns skönt. Viggo skötte sig exemplariskt och charmade in sig hos personalen. Vi fick höra ”Han har ni lyckats bra med”, det värmer. Efteråt blev det mat på Ikea och sedan en kort sväng till min syster med familj.

Igår skickade jag efter lite smink på nätet. När jag var yngre sminkade jag både mig själv och mina kompisar. Det är något jag tycker är roligt om tiden finns. Men kan inte påstå att jag har hängt med i det ”nya” som är med contouring och annat. Igår köpte jag en highlighter i alla fall, får se om jag gillar den och en setting spray.

Viggo somnade i bilen vid 20,35, han höll igång länge och sjöng för oss.

Blev en bild med sambons iPhone. Viggo är rätt bestämd och skulle ha mössa. Kepsen följde med och som tur var dög den när vi skulle shoppa 😉

Hoppas ni har haft en mysig fredag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *