Juldagen

Hej på er 🙂

Älskade Viggo, kastade en slängpuss till mamma som hamnade på bild ♥

Vi är nöjda med gårdagen, även om hela familjen är en smula trötta. Vi hade en trevlig dag. Nu är det dags för juldagen och köra rond två senare idag.

Jag är sliten, men det är till att ”börja om” och gilla läget 😉 Senare ska vi åka till Viggos farfar med fru. Sedan lovade jag min farmor igår att vi ska åka förbi henne på vägen hem, jag har en sak jag vill att hon ska få. Att min sambo lämnade Viggos saker kors och tvärs gör att vi behöver svänga förbi och hämta hem sakerna 😛

Mycket ska göras på få timmar och Viggo ska få sova middag först. Vi behöver i alla fall en lugn start. Imorgon tänker jag inte röra mig ur fläcken, då blir vi hemma. Det är självklart jätteroligt att träffa nära och kära, det är att åka runt som tar på krafterna.

Min sambo sa att nästa år åker vi bara på ett ställe. Det blir liksom inte riktigt som vi har tänkt oss när vi ska på flera ställen. Vi kom iväg senare än vad vi hade bestämt till mina kusiner och co. Vi fikade där och det var kul att ses även om det blev en kortis.

Viggo har fått så mycket skoj, det leks bl.a. med Duplo och små Babblare 🙂

Lockarna höll till julafton 😉 Lite torrschampo gjorde susen.

 

Goa killen våran var så stilig ♥ Jag fick ett underställ av svärmor, mjukt och skönt. Tänkte när jag öppnade: ”Hur vågar hon köpa i stl 36 utan att fråga mig”, men det satt som en smäck. Brukar bli tight upptill för mig men detta var perfekt.

Nu är det dags att lyfta på rumpan och sätta fart.

Önskar er en god fortsättning 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *