”Hormonchock”

kok22nov

Hej på er 🙂

Hade obehagskänsla stor del av kvällen igår.

Jag nattade Viggo och sambon åkte och handlade. Jag kände mig olustig och var skakig, nästan som när man har hög feber. Måste vara en kombination av massa hormoner, nervositeten innan, trötthet och urladdning. Tyckte det kändes obehagligt så jag pratade bort en stund i telefonen med min mamma tills sambon kom hem igen ♥

Idag är armen blå och lite öm. Det har inte varit kul att byta blöja med nr 2, lyfta och försöka få Viggo att sitta i sin matstol när han inte hade lust. Han är en smula på viset just nu. Men vi har tagit oss genom dagen 🙂 Jag har tvättat en maskin kläder och fixat på hyllorna i köket. Vi har lekt och läst böcker, försökt göra det bästa av dagen.

BM sa att plåstret ska sitta kvar 3-4 dagar, att jag skulle hålla armen utanför duschen. Tvätta håret är bara att glömma, tur jag tvättar det sällan 😉 Ska be sambon plasta in armen så jag får ta en dusch när Viggo har somnat, kommer blöta ner den annars. Han har haft mindre tid med Viggo idag så han fick ta nattningen det verkar gå bra, skönt.

Hoppas på en bättre dag i morgon och en mysig kväll det som blir kvar ♥

kok22novnr2

Bästa gardinerna enligt min sambo, spets, bara tvätta och hänga upp 🙂 Fast det är jag som gör det (även stryker)

Fortsatt fin kväll till er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *